Dekking/Dracht

Het startpunt van de loopsheid van Silke

De 1e dag van de loopsheid van Silke is gestart op 03 aug en heb op de 5e dag een afspraak gemaakt om te starten met progesteron prikken. De 1e prikdatum (8e dag) is geweest – maandag 10 aug: Status: 0.85 (dit i.v.m. 2 loopse teven). De 2e prikdatum (12e dag) – vrijdag 14 aug: Status 4.17 Hierop de volgende dag de 3e prikdatum (13e dag) zaterdag 15 aug: Status: 10.5. Advies gekregen gelijk dekken, herhalen met een dag tussentijd.

Hierop hebben Jill (baasje Yoep) en ik afgesproken voor hun 1e kennismaking op delfde dag zaterdag 15 aug (was gelijk liefde op eerste blik). De 2 geliefden hebben hun liefde ❤️ kunnen bestempelen door een lange koppeling. Ze konden er niet genoeg van krijgen dus hebben we voor de volgende dag afgesproken.

We hebben ook voor zondag 16 aug en maandag 17 aug afgesproken alleen is het bij de zondag gebleven. Het vervolg tussen Silke & Yoep op zondag de 16e aug is letterlijk geweest…..elkaar op afstand ❤️ zien aankomen….. haast niet te houden en de vonken vlogen eraf….toen was het wederom raak!

Op dinsdag 18 aug een afspraak gemaakt voor een echo deze zal zijn op maandag 14 september tot zover afwachten.

Het resultaat van de echo voor ons de bevestiging dat ze zwanger is.

Donderdag 08-10-2020 om 09.00 uur afspraak röntgenfoto i.v.m. het te verwachten aantal pups!

Zie hieronder het resultaat van de foto’s een buikje vol!