Het vertrek met de nieuwe baasjes in het weekend van 28-29 oktober

Op Vrijdag 28 oktober zijn de 1e twee pups uitgevlogen en werd ’s middags om 14.00 uur pup nummer 4 van het nest (Wopke) opgehaald en gaat zijn vleugels uitstrijken in Bavel waar hij mag opgroeien in een samengesteld gezin met kinderen (kleinkind) van verschillende leeftijden. Hier krijgt hij geen gebrek aan aandacht heef en hoeft zich niet  zijn om zich te vervelen, zoals zijn sportieve baasjes ons verteld hebben zijn er plannen genoeg (waaronder eerst puppy-les en wanneer hij wat groter is beginnen met sportieve activiteiten. Lieve Wopke het ga je goed in Bavel en geniet ervan.

De volgende pup nummer 3 van het nest (Kygo) werd ook dezelfde dag ’s middags om 16.00 uur opgehaald en zijn de mensen-baasjes dolgelukkig dat ze Kygo eindelijk mochten ophalen (het waren voor hun net zoals de rest hele lange weken. Hij gaat zijn vleugels uitstrijken in Bavel waar hij mag opgroeien in Lent (Nijmegen) en zal daar de boel op de kop zetten en zullen ze weten dat hij er is. Net zoals zijn halfbroer ( A-nest Flip) komt hij in een hele mooie omgeving te wonen.
Zaterdag 29 oktober zijn de laatste 4 van het nest uitgevlogen.
 
Pup nummer 5 van het nest (Samme) verliet ons als eerste. Tegen 11.00 uur werd ze opgehaald haar toekomstige baasje, door de afstand kwam ze met zijn tweeën zodat er steeds aandacht was voor de pup ivm de lange reis die ze moest ondergaan. Ze zijn vertrokken richting Westerland waar ze het rijk alleen zal hebben maar wel onder de hoede van een hele lieve vrouw! Lieve Samme heel veel plezier en dat je maar een groot honden-meisje mag worden. 
 
 

Pup nummer 1 van het nest (Benthe) werd rond 13.00 uur opgehaald door een 4 persoons-familie  (waar zij de vrouw des huizes zal versterken in het mannengezin), Deze familie zijn dolgelukkig dat zij Benthe eindelijk in hun armen konden sluiten en haar mochten meenemen. Zij zal haar vleugels uitslaan in de woonplaats Deventer en ik weet dat je daar een geweldig leven zult krijgen en aan aandacht en zorg zal het niet ontbreken. Lieve Benthe ik wens je het allerbeste en dat je daar mag opgroeien tot een geweldig meisje.

Rond 15.00 uur kwam het volgende gezin om pup nummer 6  (Jibbe)  van het nest op te halen, Zijn reis zal richting Abcoude zijn en zal hij bij aankomst gelijk kennis maken met zijn grote honden-broer Seb hij zal opgroeien als 2e hond bij deze familie. Gebrek aan aandacht zal hij niet hebben want hij krijgt gelijk 2 grote mensen-zussen erbij. Lieve Jibbe heel veel plezier en je zult een schitterend leven krijgen, waarbij je volop zult geniet en dolle pret zult hebben met je grote broer Seb.
 
 
Als laatste vertrok rond 16.00 uur pup nummer 2 van het nest (Brûn), zijn toekomstige baasjes zijn geen onbekenden van ons, Zij hebben de broer van mama Silke gehad , helaas is hij te jong op 6 jarige leeftijd overleden. Zijn reis zal richting Culemborg zijn waar Brûn zal opgroeien bij deze familie zij zullen veel inval krijgen van hun kinderen en kleinkinderen, dus altijd wel dolle pret. Zij zullen leuke dingen met hem ondernemen en zal hij veel plezier hebben in hun eigen vakantie-buitenverblijf.
 

We wensen alle pups van dit nest heel veel geluk bij deze families.