Stamboom brengen/bezoek aan pup/familie

Vandaag 24-04-2021 is de start geweest om de 1e stamboom weg te brengen naar Hengelo ov (Loeka) zo trots hoe dit meisje nu al is… ik verheug me om de andere 7 te ontmoeten. Dus nu nog wachten tot zondag 02-05-2021 en dan de volgende 3… Silke – Loosdrecht, Pomme – Utrecht en Sytse – Zoelen.

Zondag 02-05-2021 weer op pad geweest en 3 stambomen weggebracht. Als eerste ben ik gereden naar de plaats Loosdrecht – Silke.

De 2e plaats Utrecht – Pomme.

Als laatste plaats Zoelen – Sytse.

Zo geweldig om ook deze pups te zien en wat een herkenning van de honden. Ben super trots hoe goed ze het doen en met hoeveel liefde ze opgroeien bij deze geweldige families.

Nu wachten tot de 16e mei dan naar Zeeland de plaats Kloetinge – Harrie!

Vandaag 16 mei weer op pad geweest alleen nu met dochter Sandra ivm afstand en 1 stamboom weggebracht. We zijn gereden naar de plaats Kloetinge – Harrie en wat een geweldige hond is hij nu dat wordt nog wat met enkele maanden. Zo mooi om te zien hoe goed hij het doet en het heeft getroffen met de familie (Brenda). Super trots op dit ventje….. Nu wachten tot de 23e mei dan eerst naar Haghorst – Noord-Brabant – Silke, daarna door naar Doetinchem – Djibbe verheug mij hierop!

Vandaag de 1e Pinksterdag 23 mei rond 09.00 uur op pad gegaan eerst naar Haghorst – NB – Silke. Zo mooi om haar terug te zien… ze moest eerst even wennen maar na enige tijd kwam ook de herkenning. Met haar ruim 7 maanden is ze een mooi teefje net zoals haar zussen Silke en Pomme, net zoals Loeka eerst de kat uit de boom kijken daarna was ze niet te houden. Helaas komt er ook een einde….

Daarna doorgereden naar Djibbe – Doetinchem. Wat een knapperd is hij geworden (veel kenmerken van papa Yoep en net zo mooi getekend als de broers (Sytse en Harrie). Ook bij hem niets als lof hoe goed hij het doet! Tot nu toe alleen maar trots op de pups hoe ze nu al zijn.

Verheug me om naar Hylke – Hamburg te gaan (helaas door Corona te lastig) om even daar naar toe te gaan. Hopelijk zal het niet meer lang duren dat we naar Duitsland kunnen.