Stamboom brengen/bezoek aan pup/familie

Vandaag 24-04-2021 is de start geweest om de 1e stamboom weg te brengen naar Hengelo ov (Loeka) zo trots hoe dit meisje nu al is… ik verheug me om de andere 7 te ontmoeten. Dus nu nog wachten tot zondag 02-05-2021 en dan de volgende 3… Silke – Loosdrecht, Pomme – Utrecht en Sytse – Zoelen.

Zondag 02-05-2021 weer op pad geweest en 3 stambomen weggebracht. Als eerste ben ik gereden naar de plaats Loosdrecht – Silke.

De 2e plaats Utrecht – Pomme.

Als laatste plaats Zoelen – Sytse.

Zo geweldig om ook deze pups te zien en wat een herkenning van de honden. Ben super trots hoe goed ze het doen en met hoeveel liefde ze opgroeien bij deze geweldige families.

Nu wachten tot de 16e mei dan naar Zeeland de plaats Kloetinge – Harrie!

Zondag 16 mei weer op pad geweest alleen nu met dochter Sandra i.v.m. afstand en 1 stamboom weggebracht. We zijn gereden naar de plaats Kloetinge – Harrie en wat een geweldige hond is hij nu dat wordt nog wat met enkele maanden. Zo mooi om te zien hoe goed hij het doet en het heeft getroffen met deze familie. Super trots op dit ventje….. Nu wachten tot de 23e mei dan eerst naar Haghorst – Noord-Brabant – Silke, daarna door naar Doetinchem – Djibbe verheug mij hierop!

De 1e Pinksterdag 23 mei rond 09.00 uur op pad gegaan eerst naar Haghorst – NB – Silke. Zo mooi om haar terug te zien… ze moest eerst even wennen maar na enige tijd kwam ook de herkenning. Met haar ruim 7 maanden is ze een heel mooi teefje en net zoals haar zussen Silke, Pomme en Loeka, eerst de kat uit de boom kijken daarna niet meer te houden.. Helaas komt hier ook een einde van het bezoek….

Daarna doorgereden naar Doetinchem – Djibbe. Wat een knapperd is hij geworden (veel kenmerken van papa Yoep) en net zo mooi getekend als de broers (Sytse en Harrie). Ook bij hem niets als lof hoe goed hij het doet! Tot nu toe kan ik alleen maar trots op de reutjes hoe ze nu al zijn.

Eindelijk is het zover!

Voor de laatste pup Hylke zijn we ook op pad geweest op zondag 11-07-2021, we moesten naar Hamburg. Hij is volop in ontwikkeling bijna 9 maand jong en kan nog uitgroeien tot een mooie reu. Nadat wij Gertjan (onze jongste zoon) en ik waren aangekomen was er zekers herkenning (ook al was het op afstand) maar na enige tijd kwam hij los, was niet meer bij mij weg te slaan. Helaas komt er een einde na zo’n bezoek moesten we weer huiswaarts rijden richting Bergentheim.

Bij dit nest heb ik alle stambomen weggebracht tot nu toe geen spijt van gehad, zo leuk om te doen. Zekers bij een volgend nest voor herhaling vatbaar!