Nestfoto Fokkersdag 11 juni 2022 van de NVSW te Zutphen

De NVSW heeft op 11 juni weer een fokkersdag georganiseerd. Op deze dag werden de nesten die allemaal de leeftijd hebben van 1 tot 1,5 jaar verzocht om zo compleet mogelijk te verschijnen. Voor fokkers om de eigenaren van de pups uit te nodigen zodat zij de gelegenheid hebben om te kijken in hun agenda of zij aan dit verzoek kunnen voldoen.

Van het B-nest zijn vader Yoep, moeder Silke, zoon Djibbe, zoon Sytse, dochter Silke en dochter Pomme gekomen en mochten in de ring aan de keuring mee doen. Zoon Harrie, dochter Silke, zoon Hylke en dochter Loeka konden niet op deze dag.

Van de keurmeester kreeg ik het compliment dat dit ook een nest is om blij van te worden en daarbij de vraag hopelijk komt hier wat van in de fokkerij.

Als fokker zo trots dat wij dit bereikt hebben en ook nog een bijzondere verslag met uitmuntende berichten van de honden, dit door toedoen aan de mensen die helaas niet konden en aan de mensen die wel konden komen.

Onze 1e officiële nestkeuring-foto gemaakt op zaterdag 11-06-2022 te Zutphen van het B-nest van Silke (Claske Beertje v.d. Mollehoeve) en Yoep (Yoep Binke van Holwerda Sathe ).