Wij

Ik zal mij een voorstellen. Ik ben Lenie ter Stal ben sinds 26 juni 1987 met Henk getrouwd. Wij hebben dezelfde passie voor onze beestenboel. Mijn dagelijks werk verricht ik als contactspecialist en zorg ervoor dat de opdrachtgevers tevreden zijn over de werkzaamheden die wij uitvoeren. Gelukkig is dit te combineren met onze honden/katten en huishouding. Door onze passie hoop ik ook dit vanaf onze nieuwe plek dit te realiseren.

Ik zal mij ook even voorstellen. Mijn naam is Henk ter Stal en ben de man van Lenie. Wij wonen samen met onze beestenboel. Mijn dagelijks leven verricht ik achter een bureau en zorg ervoor dat bepaalde organisaties hun bedrijf draaiende kunnen houden of maak nieuwe ontwerpen. Soms moet ik voor de baas op pad om op die plek dingen te bespreken. Mijn wens is net zoals mijn ega af en toe een nestje, wat te realiseren is op onze nieuwe plek.

Omdat het af en toe fokken onze wens is die wij gaan waar maken, hebben wij hierdoor ook samen de fokkerscursus gevolgd. Voor ons is het belangrijkste dat het ras de Friese Stabij blijft voortbestaan maar dan met gezonde pups. Maar ook dat wij van wanten weten. Want even een combinatie bij elkaar zoeken en dekken maar zo zit het niet in elkaar. Er komt echt meer bij kijken ook naderhand.

.