Het vertrek met de nieuwe baasjes in het weekend van 11e, 12e en de 13e december.

Vrijdag de 11 december is de 1e pup genaamd Loeka rond 11.30 uur richting Hengelo OV gegaan. Daar aangekomen wachtte haar een verrassing……een stabij-teef Senna, die samen met de mensen-familie gaat zorgen dat ze daar mag opgroeien tot een geweldig meisje. Lieve Loeka ik wens je het allerbeste en weet dat je daar een geweldig leven zult hebben.

Dezelfde dag rond 13.30 uur is de 2e pup genaamd Djibbe naar Doetinchem vertrokken om daar de boel op stelten te zetten. Ook hij is goed terecht gekomen bij een hele lieve familie met 2 mensen-zussen die hem zullen verwennen tot en met. Maar zijn mensen-mama en -papa zullen er voor zorgen dat hij nog tijd overhoud om op te groeien tot een geweldige vent. Lieve Djibbe, het ga je goed en een betere familie had ik niet voor je kunnen wensen.

Later op de dag rond 16.00 uur is pup nr, 3 genaamd Pomme naar Utrecht vertrokken. Wat een luxe met een vakantieauto op 4 wielen te worden opgehaald. Zij is ook op een juiste plek terecht gekomen en deze mensen-familie zullen ervoor zorgen dat dit meisje zal opgroeien tot een geweldige hond en zal zij hier een geweldig leven hebben waar haar niets zal ontbreken. Lieve Pomme ook voor jou mijn wens groei op tot een geweldige hond maar dat zal zekers goed komen wij zijn blij dat jij bij hun bent gekomen.

Zaterdagmorgen de 12e december rond de klok van elf is pup nr: 4 met de naam Harrie vertrokken helemaal naar de provincie Zeeland (Kloetinge), om daar op te groeien tot een fantastische hond. Hij zal daar de vrijheid krijgen om groot te worden en op te groeien met verschillende dieren. Kunnen spelen, rennen etc. met zijn mensen-zus en -broer. Hij zal het daar geweldig hebben bij een ontzettende lieve familie. Lief grijsje ik zal je missen maar weet dat je op de juiste plek bent gekomen geniet ervan en had ik had het niet beter voor je kunnen wensen.

Dezelfde dag is rond 13.00 uur is pup nr: 5 kleine Silke (dezelfde naam als haar moeder) vertrokken naar Haghorst om daar op te groeien op een boerderij waar ze alle ruimte op het erf zal krijgen. Als enige uit het nest heeft zij de mogelijkheid om daar groot worden tussen de koeien en andere dieren en worden opgevoed door een lieve familie. Lieve eerstgeborene bij jou kwamen toch de traantjes ik wens je het allerbeste en weet dat jij ook goed terecht bent gekomen.

Later op dezelfde dag rond 15.30 uur was het de beurt aan pup nr: 6 Hylke, hij zal als enigste pup groot worden in het buitenland en opgroeien in Hamburg (Duitsland) tot een geweldige hond. Omdat hij pas na 15 weken meegenomen kan worden i.v.m. de invoerregels verblijft hij tijdelijk in Friesland waar hij vanaf nu zal genieten in een vakantiehuisje van de familie. Deze familie inclusief grote mensen-zus en -broer hebben al het in een ander geregeld zodat hij veilig rond kan rennen, spelen maar ook genieten op een groot stuk tuin. Hylke je hebt het goed voor elkaar. Geniet ervan en mocht je ervoor kunnen zorgen voor een nageslacht in de toekomst maak je mij ontzettend trots.

Zondag de 13e december rond de klok van kwart over elf is pup nr: 7 Sytse vertrokken met een dolgelukkig stel naar de Betuwe waar hij zich kan ontwikkelen tot een kanjer van een hond waar hij niet bang hoeft te zijn voor geen aandacht en heerlijk zijn hart kan ophalen met wandelen etc etc. Lieve Sytse het ga je goed maak er wat van en kan niet afwachten om je weer te zien wanneer ik de stamboom kom brengen. Liefs vanuit het Vechtdal gebied.

Ook mocht de laatste pup nr 8 Silke (naamgenoot van moeders) uitvliegen naar Loosdrecht waar ze gaat wonen bij hele lieve mensen en zal daar alle aandacht en liefde krijgen. Ze zal heerlijk kunnen struinen in de Loosdrechts plassen en waar nog niet meer. Lief klein meiske geniet bij deze mensen en gelukkig houden we contact. Ook voor jou kleine Silke geniet veel plezier en deze familie zal ervoor zorgen dat je een geweldige hond gaat worden.