Het vertrek met de nieuwe baasjes

Op Zaterdag 16-11-2019 zijn er 3 pups uitvliegen:

De 1e pup teefje (Vlinder) Aukje Claske v.h. Hengeler Hûs roepnaam Fenna is ’s morgens opgehaald door een lieve familie uit Beuningen (ov) waar zij het helemaal naar haar zin zal hebben. Lieve Fenna dat je een grote meid mag worden gelukkig hebben we afgesproken om elkaar met enkele maanden te zien. Heel veel plezier en geluk bij deze familie (maar dat zal wel goed komen).

De 2e pup het reutje (zig-zaagje) Akke Thies v.h. Hengeler Hûs roepnaam Flip is in de vroege middag rond een uur vertrokken met zijn nieuwe familie naar Lent (Nijmegen) en mag bij hun het huis op de kop zetten. Zoals wij deze lieve mensen hebben mogen leren kennen zit het wel snor. Hij is meer als welkom.
Lieve Flip dat je een grote rakker mag worden en op mag groeien als een grote vent. Wij wensen jou ook het allerbeste en dat je veel plezier en geluk bij hun zult krijgen, (maar dat zit wel goed).

Als 3e pup en laatste reutje is uit ons nest (klaver) Abe Thies v.h. Hengeler Hûs roepnaam Hidde uitgevlogen en mag op kamers bij een lieve familie in Goor. Daar zal hij niets te kort komen aan aandacht door zijn grote mensen- zussen en -broer. Deze familie is dolgelukkig en ik wens hun sterkte met het kibbelen wie met hem mag knuffelen. Ook voor jou lieve Hidde we wensen je heel veel plezier en geluk bij deze familie en dat je ook een fantastische leven bij hun zult hebben. Maar….. gelukkig zien wij jou ook terug bij een eerstvolgend bezoek daar verheugen wij ons nu al op. 

Op zondag 17-11-2019 zijn er 2 pups uitvliegen:

Afscheid van pup nummer 4 teefje (zwartje) Akkie Claske v.h. Hengeler Hûs roepnaam Lucca rond de klok van 12 zijn de baasjes van Lucca gekomen en na een lange rit even bijkomen met koffie/fris moest eerst het administratieve gedeelte worden afgerond. Rond een uur of één mochten de mensen-zussen eindelijk naar de overgebleven pups voor hun honden-zusje Lucca en het afscheid tussen de honden-zusjes en moeders te aanschouwen. Lieve Lucca we wensen je een goede reis naar Noord-Holland waar je in Amsterdam mag opgroeien en wensen je heel veel geluk en plezier bij deze lieve mensen. 

Afscheid pup 5 teefje (stipje) Atsje Claske v.h. Hengeler Hûs roepnaam Dirkje zij gaat mee naar de provincie Zuid Holland en gaat in Den Haag wonen. Deze mensenfamilie bestaat uit een papa en een mama en 2 mensen-broeders, ook hebben ze nog een kat dat komt wel goed ze komt uit een familie met 3 katten. Lieve Dirkje we wensen je een gelukkig leven met veel plezier, geluk en liefde maar dit zit wel snor bij deze hele lieve mensen.

Woensdag 20-11-2019 

Afscheid pup 6:
Vandaag is ons laatste teefje (haakje) Afke Claske v.h. Hengeler Hûs roepnaam Loena meegegaan met een heel lief echtpaar (die al dol-verliefd zijn op haar) en heeft reeds kennis gemaakt met de rest van de mensen-familie, hun kinderen en kleinkinderen waar ze haar hartje kan ophalen met alle liefde en knuffels die ze gaat krijgen.
Ze gaat wonen in Noord-Holland in de gemeente Heemstede 5 minuten van het bos, waar haar mooie wandelingen te wachten staat. Maar ook plannen voor trainingen waar zij haar energie in kwijt kan. Spannend….. Lieve Loena wat zijn wij blij dat jij hun al je liefde en plezier kunt geven en wensen je heel veel geluk en plezier bij deze familie.