Vanaf de geboorte t/m Week 9 in een vogelvlucht

17 september: De geboortedag van de pups en heb ik de 1e nacht op een stretcher bij haar geslapen, ’s Nachts heeft ze even gepiept en gekreund en is ze toch even mee geweest naar buiten voor het plassen.

18 september: In de morgen na het voeden en verzorgen van de pups is ze even meegegaan naar buiten om te plassen maar wilde daarna gelijk terug naar de pups. Hierna wel een beetje onrustig (springen op het stretch-bed in het dekbed bijten en graven), gestart met een extra maaltijd geven en daarnaast erop gelet dat ze ook water ging drinken.

19 september: Normale dag heeft buiten geplast/gepoept (veel) 3x achter elkaar en heeft ook redelijk veel gelopen-gerend, wederom (springen op stretch-bed).

20 september: Silke heeft ’s morgens gegeten en na een kwartiertje meegegaan naar buiten om te plassen daarna weer naar binnen (springen op het stretch-bed in het dekbed bijten en graven).

21 september: ’s Morgens als 1e Silke naar buiten gedaan, heeft geplast en daarna ook met de andere twee die reeds buiten waren kennis gemaakt. Tussen de honden verliep het contact goed (wel heel onderdanig tegen over Famke).

25 september: De pups zijn op de 8e dag hun achterpootjes gaan gebruiken

27 september: Je ziet dat ze allemaal proberen te kruipen en hun kopjes omhoog gaan houden.

30 september: De 1e twee pups (Stippeltje en Zwartje) hebben de ogen open.

1 oktober: Hoera! We hebben een kilo-knaller (Klaver) en bijna hebben ze de ogen open. Ook is het tijd om voor het eerst kennis te maken met de ontwormingspasta en daar hoort ook nagels knippen bij.

Eindelijk mogen de toekomstige baasjes de pups bezoeken.

2 oktober: De familie uit Den Haag is gearriveerd en mochten als eersten het nest bewonderen hierbij gaven ze gelijk aan dat hun pup Dirkje gaat heten. (Alle pups vinden ze geweldig maar hun voorkeur gaat uit naar Pionnetje, Zwartje en Vlinder)

4 oktober: De familie uit Amsterdam is aangekomen en de meiden gingen helemaal uit hun dak….. ze vinden het geweldig al dat kleine grut. Hierdoor hadden ze echt moeite om ons te verlaten.

5 oktober: De familie uit Beuningen is op bezoek geweest en ook bij hun bleven de pups niet onberoerd. Hun pup zal de naam krijgen Fenna.

6 oktober: Dit was een dag met veel bezoek in etappes, om 11.00 uur arriveerde de Familie uit Heemstede (hun pup zal Loena heten) en net zoals de andere familie’s konden zij geen keuze maken uit alle pups.

De familie uit Goor kwamen rond 13.00 uur ook zij keken hun ogen uit en konden niet genoeg van de pups krijgen. Hun pup gaat Hidde heten.

De laatste familie uit Nijmegen krijgen de 2e reu hij zal Flip heten. (ik heb nog nooit een zo gelukkig stel gezien).

7 oktober: Volgens mij beginnen ze voortekenen te krijgen van de boven tanden.

16 oktober: Al redelijk gewend aan het vaste voer (KVV-pup) en weer het ontwormen daar ontkomen ze niet aan dit werd niet in dank afgenomen.

Hieronder zijn enkele foto’s die gemaakt zijn vanaf 02-10-2019 t/m 19-11-2019